FC København tabte for tredje gang i træk

Så dårligt er de forsvarende danmarksmestre aldrig før begyndt en sæson, og som om det ikke var nok, er det nu ni kampe siden, FC København senest vandt en fodboldkamp, hvilket holdet kun har gjort dårligere en gang før i klubbens historie.

På en solbeskinnet søndag eftermiddag med 12.956 tilskuere i Parken, Claudemir tilbage i startopstillingen, efter at han havde afsonet karantæne i de to første kampe, og en superstart med høj energi og masser af afslutninger var der ellers grund til at tro på, at forbandelsen ville blive brudt.

Med Claudemir tilbage blev Thomas Delaney sendt ud på venstrekanten, hvor han gjorde det rigtig godt. Med en aggressiv tilgang til kampen var han spilleren bag to af den håndfuld nærgående forsøg, FC København havde inden for kampens første 20 minutter. Derfor var det heller ingen overraskelse, at det netop var ham, der ramte rigtigt i det 24. minut, da han efter en hjørnesparkskombination i venstre side modtog bolden midt i feltet og headede den i mål til 1-0.

Randers havde på det tidspunkt kun haft en enkel chance, men i det 35. minut kom Randers FC så helt ud af det blå pludselig to mod en efter et boldtab af Marvin Pourié, og helt upresset kunne Ronnie Schwartz sparke Jonas Borrings oplæg i kassen, score sit og Randers FC's fjerde sæsonmål og udligne til 1-1.

Kort efter pausen kunne og burde Ronnie Schwartz have scoret endnu engang, da han efter en gigantisk brøler af Ragnar Sigurdsson, som ramte bolden helt skævt, da han ville sparke væk, var fri med Johan Wiland, der dog trak en fin blokering ud af handskerne. Men nu havde gæsterne meldt sig tilbage i kampen.

Randers FC, der torsdag var oppe mod hård modstand i Europa League-kvalifikationskampen mod Rubin Kazan, viste ikke mange tegn på træthed, men gav den fuld gas, når mulighederne bød sig på kontra, og efter pausen var det gæsterne, der kom frem til de bedste muligheder, selv om FCK var mest på bolden.

Med et kvarter tilbage sendte Jonas Kamper en aflevering fra højre ind i feltet, hvor Jonas Borring hoppede over Lars Jacobsen og headede bolden knaldhårdt ind til 2-1, og i en tilstand af chok og til tilskuernes misfornøjede piften kunne københavnerne fire minutter senere se Nicolai Brock-Madsen øge til 3-1.

Temaet inden opgøret var, om FC København kunne bryde den dårlige stime og vinde efter otte Superliga-kampe uden sejr, og svaret, der i 33 minutter lignede et rungende 'ja', endte som et nej med masser af spørgsmål om mestrenes tilstand til opfølgning.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip