FC Nordsjælland i nye klæder fra nytår

Det nye tøj fra Diadora, er en kombination af det klassiske stilrene FCN-look, med et ekstra touch af lækker italiensk finesse.

- Det betyder meget for FC Nordsjælland, at vi kan holde fast i vores identitet og DNA, samtidig med at vi holder fast i den konstante udvikling af vores stil og brand. Det synes jeg, vi i samarbejde med Diadora har formået med den nye kollektion af ude- og hjemmebanetøj, som alle klubbens hold kommer til at optræde i fra starten af 2013, siger bestyrelsesformand Allan K. Pedersen og fortsætter:

- Vi har tillige valgt at holde fast i den lyseblå udebanetrøje, som i Diadora-sprog kaldes Malibu Blue, da det er en farve, klubbens fans virkelig har taget til sig og som i højere grad bliver en del af identiteten i fremtiden.

- Vi har lavet en fem-årig aftale med Diadora, som ud over kamptøj til alle klubbens hold også indeholder aftale om støvler og andet udstyr, som Diadora de seneste år har arbejdet intenst på at udvikle. Det er et samarbejde, vi forventer os meget af, og det kan alle klubbens fans også. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere alt det nye i den kommende tid, slutter Allan K. Pedersen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip