FC Nordsjælland sender kroatisk forsvarer til Cypern

FC Nordsjælland siger farvel til sin kroatiske midterforsvarer Ivan Runje, der i det næste år spiller som lejesvend for Omonia Nicosia på Cypern.

Ivan Runje blev hentet til Farum for tre år siden som arvtager for Andreas Bjelland, men efter at have været fast mand i Champions League-sæsonen 2012/13, har kroaten det seneste halvandet år måtte kæmpe hårdt for sin plads på holdet.

Nordsjællænderne mener da også at være dækket ind i midterforsvaret uden Runje.

- Vi har takket ja til udlejningen, da vi føler at Ivan efter tre gode år hos os vil have godt af nye udfordringer, og samtidigt giver udlejningen os mulighed for at sælge ham, hvis han lykkedes i de nye omgivelser, siger Jan Laursen fra den sportslige ledelse.

- Vi har på samme position to dygtige unge spillere i Pascal Gregor og Andreas Maxsø, der er uddannet fra egen ungdomsafdeling, og som begge er inde i en god udvikling efter masser af spilletid i Superligaen, lyder det fra Laursen på FCN's hjemmeside.

Ivan Runje har spillet 87 kampe og scoret to mål for FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip