FC Vestsjælland fik første Superliga-sejr mod AaB

Den danske Superliga er i sæsonens begyndelse slet ikke til at blive klog på. Mestrene fra FC København ligger til nedrykning, og det samme gør sølvvinderne fra FC Nordsjælland.

Og mandag aften fortsatte de overraskende resultater så med at vælte ned over ligaen. 

Her vandt oprykkerne FC Vestsjælland i overbevisende stil mod et hidtil ubesejret AaB-hold med 2-1 hjemme på Slagelse Stadion. Det var Ove Pedersens mandskabs første gevinst i Superligaen efter oprykningen.

Resultatet betyder, at FC Vestsjælland rykker op midt i tabellen, mens AaB trods nederlaget beholder tredjepladsen.

Hjemmeholdet kom foran efter bare otte minutter. Her leverede FC Vestsjællands Jean-Claude Bozga en hammer af et hovedstød, da han med stor kraft headede et hjørnespark fra Michael Lumb i mål.

Scoringen var i øvrigt den første i Superligaen fra den 194 cm høje rumænske forsvarsspiller for FC Vestsjælland.

AaB var i første halvleg en enkelt gang tæt på at udligne hjemmeholdets føring.

Det var, da udeholdets Rolf Toft energisk erobrede bolden på kanten af FC Vestsjællands målfelt, men med frit skud mod mål overplacerede den unge angriber sin afslutning.

Og bedst som AaB i anden halvleg pressede på for en udligning, slog FC Vestsjælland så til igen.

Her var det et skarpt indlæg fra Oliver Lund i højre side, som strøg ind i panden på Dennis Sørensen, der snittede bolden videre i mål.

Angriberen er med to mål i tre kampe FC Vestsjællands topscorer og ligner allerede nu en måske afgørende faktor i holdets forventede kamp for overlevelse i Superligaen. 

I dommer Kenn Hansens tillægstid scorede hjemmeholdets Oliver Lund selvmål, men det var alt for sent for AaB til igen at jagte en udligning. 

FC Vestsjælland skal på mandag en tur til Haderslev, hvor Sønderjyske venter, mens AaB søndag får besøg af OB.

 

 

Dagens Gossip