FC Vestsjælland henter finsk venstreback

FC Vestsjælland har forstærket sig i forsvarskæden op til forårssæsonen i Alka Superligaen.

I en pressemeddelelse skriver klubben lørdag, at den har skrevet kontrakt med den 26-årige venstreback Jukka Raitala fra Finland.

Han har senest optrådt for hollandske Heerenveen, men er hentet på en fri transfer.

Fra 2011 til 2013 blev han brugt hyppigt på det finske A-landshold, og han har også repræsenteret klubber som spanske Osasuna samt Paderborn og Hoffenheim fra Tyskland.

- Vi har med Jukka Raitala til vores bagerste kæde fået en væsentlig forstærkning, der passer ind i vores spillestil og koncept. Han er let at integrere i truppen og kan med sin fortid være med til at give holdkammeraterne endnu et løft.

- Raitala er finsk landsholdsspiler, og alene det faktum vidner om hans klasse, siger sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen.

Inden de sidste 16 runder af Superligaen ligger FC Vestsjælland fire point under nedrykningsstregen, men med tilførslen af Raitala føler Slagelse-klubben sig rustet til at kæmpe for overlevelse.

- I dette transfervindue har vi nu hentet en forstærkning til hver kæde samt en ekstra, der kan dække over både midtbane og angreb, så vi kommer utroligt styrket ud af dette januar-transfervindue.

- Vi har med disse fire tiltag indledt den operation, der skal sikre FC Vestsjælland endnu en sæson i Superligaen, siger administrerende direktør Gert Hansen.

Klubben indleder forårssæsonen ude mod FC København 22. februar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip