FCK-anfører dybt imponeret over Ronaldo

01/10/2013 21:29

BNB

Nyheder
Lars Jacobsen har gjort det flere gange før. Stoppet Cristiano Ronaldo. FCK-anføreren har med det danske landshold mødt superstjernen flere gange i landskampene mod Portugal, og i flere af kampene er den danske forsvarer kommet ud af duellen som sejrsherre. Men i onsdagens kamp mod Real Madrid er det ikke kun Ronaldo, der bliver et kæmpe problem for Lars Jacobsen på højre back-pladsen. Der er mere, hvor det kommer fra. - Ronaldo er som et tog. Han er brølstærk, han er en af de bedste teknisk og så er han lynhurtig. I mange af de målinger der er blevet lavet på ham, har vi jo set, at han er en af planetens hurtigste spillere. Men altså hvis jeg skulle have held til at stoppe ham, så sender de jo bare Gareth Bale (han er senere meldt ude af kampen med en skade, red.) over til mig. Eller Isco. Der bliver nok at se til, siger Lars Jacobsen med et skævt smil før tirsdagens aftentræning på Santiago Bernabeu. Lars Jacobsen glæder sig til en ny duel med verdensklasse-spilleren Ronaldo, og han er slet ikke i tvivl om, at Real Madrid-stjernen aldrig har været bedre i hele hans karriere. - Da vi mødte dem til EM sidste sommer, så var han på det bedste niveau, jeg har set ham. Han var hurtigere og stærkere end nogensinde, og det gav de andre på landsholdet mig ret i. Han har formået at bygge på år for år, og det er altså imponerende, når man tænker på, hvilket niveau han havde for seks-syv år siden, forklarer FCK-anføreren. Han er klar over, at det med FCKs nuværende tilstand kan blive en hård aften, men FCK'erne er ikke bange for en røvfuld. - Det nytter ikke noget, at vi kommer her og frygter at tabe stort. Det handler om at sætte sig op til kampen og forsøge at spille sit allerbedste. Jeg kommer ikke til at ligge søvnløs, men der er ingen tvivl om, at der kommer pres på, siger Lars Jacobsen.

Mest læste i dag

Lars Jacobsen har gjort det flere gange før. Stoppet Cristiano Ronaldo.

FCK-anføreren har med det danske landshold mødt superstjernen flere gange i landskampene mod Portugal, og i flere af kampene er den danske forsvarer kommet ud af duellen som sejrsherre.

Men i onsdagens kamp mod Real Madrid er det ikke kun Ronaldo, der bliver et kæmpe problem for Lars Jacobsen på højre back-pladsen. Der er mere, hvor det kommer fra.

- Ronaldo er som et tog. Han er brølstærk, han er en af de bedste teknisk og så er han lynhurtig. I mange af de målinger der er blevet lavet på ham, har vi jo set, at han er en af planetens hurtigste spillere. Men altså hvis jeg skulle have held til at stoppe ham, så sender de jo bare Gareth Bale (han er senere meldt ude af kampen med en skade, red.) over til mig. Eller Isco. Der bliver nok at se til, siger Lars Jacobsen med et skævt smil før tirsdagens aftentræning på Santiago Bernabeu.

Lars Jacobsen glæder sig til en ny duel med verdensklasse-spilleren Ronaldo, og han er slet ikke i tvivl om, at Real Madrid-stjernen aldrig har været bedre i hele hans karriere.

- Da vi mødte dem til EM sidste sommer, så var han på det bedste niveau, jeg har set ham. Han var hurtigere og stærkere end nogensinde, og det gav de andre på landsholdet mig ret i. Han har formået at bygge på år for år, og det er altså imponerende, når man tænker på, hvilket niveau han havde for seks-syv år siden, forklarer FCK-anføreren.

Han er klar over, at det med FCKs nuværende tilstand kan blive en hård aften, men FCK'erne er ikke bange for en røvfuld.

- Det nytter ikke noget, at vi kommer her og frygter at tabe stort. Det handler om at sætte sig op til kampen og forsøge at spille sit allerbedste. Jeg kommer ikke til at ligge søvnløs, men der er ingen tvivl om, at der kommer pres på, siger Lars Jacobsen.