FCK-anfører erkender status som bundhold

Tag de sidste to kampe i Superligaen, og FC København er kommet bagud for derefter at skulle slide sig tilbage i jagten efter point. Udekampen på Brøndby Stadion, hvor det blev til et 2-3-nederlag, var ingen undtagelse.

FC København kom bagud 0-2 i første halvleg, og inden spillerne dårligt var kommet på banen efter pausen, stod den 0-3.

- Det er dårligt og unødvendigt. Vi skal åbenbart komme bagud, før vi spiller ordentlig fodbold. Selv med ti mand kommer vi rundt om Brøndbys spillere og får skabt chancer. Vores første halvleg er en katastrofe, men først da det skal være alt eller intet, kan vi spille. Det er underligt, lød kommentaren fra Lars Jacobsen til TV3+.  - Vi var ikke spillet på hælene på noget tidspunkt. De får to mål i første halvleg, og så er det op ad bakke. Det er katastrofalt ringe, fortsatte Lars Jacobsen.

Nederlaget efterlader FC København i bunden af Superligaen, hvor holdet noget uvant har tabt fire ud af de ti første kampe.

Inden resten af spillerunden er færdigspillet søndag, ligger FC København nummer ti i rækken og vil, hvis OB søndag får point hjemme mod FC Midtjylland, ryge under nedrykningsstregen.  

Derfor er Lars Jacobsen da heller ikke bange for at erkende, at holdet er et bundhold i øjeblikket.   - Det har vi været indtil nu, og det er vi, så længe vi ligger der. Så det kan man godt kalde os, men vi skal nok komme tilbage. Det er jeg sikker på.  

 

Dagens Gossip