FCK-angriber øjner chancer i Madrid

De danske mestre var i store dele af kampen mod Juventus under et tungt pres. Samme scenarium kan gentage sig i morgen mod Real Madrid, men alligevel forudser Adi flere muligheder for den danske offensiv i Spanien.

- Ethvert forsvar har sin egen stil. Ingen er ens, og derfor skal man forberede sig på alle modstandere. Imod Juventus måtte jeg spille store dele af kampen med ryggen til mål. De var store, stærke og nærkampsdygtige. Det gjorde det svært at komme igennem deres centrale forsvar, som er af de bedste i Europa.

- Mod Real Madrid bliver det anderledes, tror jeg. Når du sammenligner de to forsvar, så er der mange forskelle. Ramos og Pepé har en anden tilgang til forsvarsspillet end italienerne. Det bliver selvfølgelig en svær opgave for mig, men jeg tror på, at vi kan skabe chancer, også flere end mod Juventus. Vi ved, de er et kompakt hold, men også at de altid spiller med stor risiko i opspillet fra forsvaret og frem på banen. Og det skal vi være klar til at udnytte, siger Adi.

Københavnerne skal op imod et tændt hjemmehold, der i weekenden tabte den første ligakamp til lokalrivalerne fra Atletico Madrid i mere end 10 år. Fanendo Adi forventer derfor, at det er et fuldt koncentreret hjemmehold, der tager imod de københavnske underdogs, men nigerianeren ser alligevel frem til opgaven med stor entusiasme.

- Mit job bliver at kæmpe og hjælpe holdet. Jeg vil gå på banen og repræsentere klubben og Danmark på den bedst mulige måde. Det er kampe som den her, man vil spille, siger angriberen, der onsdag kan score sit første europæiske mål for de danske mestre.

- Jeg kan ikke love dig, at jeg scorer, men i fodbold kommer der altid chancer. At score mod Real Madrid vil være en kæmpe glæde for mig, siger Adi inden afrejsen til Spanien.

Inden andenrunde-kampene fører Real Madrid gruppen efter en storsejr på 6-1-sejr over Galatasaray i Istanbul.

FC København og Juventus spillede 1-1 i Parken.

 

Dagens Gossip