FCK-angriber ser frem til Juventus-kamp

Fanendo Adi er manden, der efter salgene af først Dame N'Doye og siden Andreas Cornelius skal score målene for FC København. Som den klassiske FC København-forward er det ham, der skal heade Lars Jacobsen og Pierre Bengtssons som regel gode indlæg i kassen, og det er ham, der skal tage kampene med de fysisk stærke forsvarere. Den opgave tager han gerne på sig, og forud for sit livs største kamp glæder han sig til at komme op imod Juventus i en sydende Parken.

- Det er næsten som at spille et VM for mig, og jeg føler mig klar til det. Det skal man være, når man som spiller får sådan en chance, smiler Fanendo Adi, der går på banen for at score, og føler sig overbevist om, at hans mission kan lykkes.

- Vi ved, det bliver en hård kamp, og vi ved, at italienske hold er godt organiseret defensivt, men som angriber går man altid på banen for at score, og det er også det, jeg gør i morgen. Vi har vores aftaler som hold, som jeg skal overholde, men mit personlige mål er at score, og jeg tror 100 procent på, at jeg kan gøre det. Det er fodbold. Alt kan ske, og jeg ser det som en kæmpe chance for mig, siger Fanendo.

På Parkens græs før den sidste træning inden tirsdagens kamp er Fanendo Adi en af de mere eftertragtede FCK-spillere, for sådan er det, når man er udset til at skulle være sit holds matchvinder. Forrige år var det Dame N'Doye, der havde den rolle, sidste år var det Andreas Cornelius, og i år er det Adi. Presset?

- Jeg synes ikke, der er pres på mig. Pres handler kun om, hvor meget pres du lægger på dig selv. Jeg skal ikke tænke på, hvad andre spillere har gjort før mig, men hvad jeg selv kan gøre. Jeg føler mig afslappet og glad. Jeg er en fri fyr, der godt kan lide at have et smil på læben, og jeg forsøger at få det lidt mere ned på jorden. Det er bare en fodboldkamp, og jeg glæder mig rigtig meget, siger Adi.

 

 

 

 

Dagens Gossip