FCK betaler småpenge i feriepengesagen

FC København er nu også blandt de klubber, der har indgået forlig med Spillerforeningen og betalt resterende feriepenge og pension til et par spillere. Tidligere har både AC Horsens og Esbjerg betalt deres udestående.

- Vi har nu indgået forlig med FC København om efterbetaling af feriegodtgørelse og pension. Vi er meget tilfredse med, at dette nu er på plads efter en professionel dialog med klubben, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland i en pressemeddelelse.

Forliget kommer i kølvandet på tre prøvesager i september sidste år, hvor Fodboldens Voldgiftsret fastslog, at flere Superligaklubber skyldte bonusser af feriepenge og pension til spillere.

Egentlig var FCK ikke en del af feriepengesagen dengang, hvor det blev anslået, at klubben skyldte sølle 351,23 kroner.

Siden da, er der dukket enkelte nye sager op, og dem er der nu kommet styr på, siger FCK's direktør, Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside.

- Vi har rodet op i arkiverne og kan se, at der er nogle få gamle kontrakter, der i denne sammenhæng kan kaldes løse ender. Og dem har vi nu, efter et konstruktivt forløb med Spillerforeningen, fået rodet bod på ved at indgå et forlig, som begge parter er godt tilfredse med, siger Anders Hørsholt, der fastslår, at der stadig er tale om et mindre beløb.

- Selv om det ikke er store beløb, det har drejet sig om for vores vedkommende, så har det været vigtigt for os, at få renset tavlen omkring denne her sag. Det mener vi tjener dansk klubfodbold og FC København bedst, siger han.

 

Dagens Gossip