FCK-boss er imponeret over egen vinderkultur

FC København viste i mandagens topbrag i Farum endnu en gang, at vinderkulturen gennemsyrer truppen. 1-2 ved pausen mod FC Nordsjælland blev vekslet til tre point via en 3-2-sejr.

Det skal træner Ariël Jacobs have en del af æren for, men også spillerne skal ifølge sportsdirektør Carsten V. Jensen roses.

- Et eller andet sted er det bare en vinderkultur, der bliver stærkere og stærkere. Ariël som person fylder også noget, når det kommer til at vedligeholde og udvikle den kultur, siger Jensen.

- Det her hold bliver ved, til der er fløjtet af. Det er fantastisk, og vi elsker at se, at når vi ikke spiller godt, så kan vi nærmest bare trykke den ind i kassen.

At der er en vinderkultur hos løverne, er ikke noget nyt. Men at man er kommet tilbage fra at have været bagud så mange gange, som tilfældet har været i denne sæson, imponerer alligevel sportsdirektøren.

- Det har kendetegnet FC København gennem rigtig mange år, at der ikke er noget som er færdigt, før den fede dame har sunget, siger Carsten V. Jensen.

- I år har vi haft rigtig mange situationer, hvor vi har været bagud ved pausen, men vi er alligevel kommet tilbage. Det er fremragende.

I forhold til pausestillingerne har FC København i denne sæson formået at skrabe 22 point til sig i anden halvleg.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip