FCK dropper Daniel Jensen

27/05/2013 18:03

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Daniel Jensen er færdig hos de danske mestre FC København.

Den 33-årige midtbanespiller kom til FCK ved årsskiftet og skrev kontrakt med løverne gældende for foråret.

Men den kontrakt bliver ikke fornyet, selv om Daniel Jensen ikke er faldet igennem i københavnerklubben, hvor han trænede med det meste af efteråret.

- Vi har nu gjort vores overvejelser og prioriteringer omkring Daniel i forhold til spilletruppens fremadrettede sammensætning, hvilket betyder, at vore veje skilles nu, siger FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

- Mange mente, at Daniel var evigt skadet og ikke ville kunne finde et stabilt godt niveau igen. Men jeg synes, at han har fået modbevist det postulat i perioden hos os.

- Han har trænet og spillet kontinuerligt og har opnået spilletid på landets stærkeste mandskab, og så har han ikke mindst optrådt super professionelt gennem hele forløbet.

- Daniel har med andre ord ikke gjort det til en let beslutning, og vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Daniel Jensen nåede at repræsentere FCK 10 gange i forårets superligakampe. Derudover fik han en del kampe for FCK's reservehold.

/ritzau/