FCK fik et point med hjem fra Stuttgart

I en generelt kedelig Europa League-kamp spillede FC København torsdag aften 0-0 på udebane mod VfB Stuttgart i gruppe E.

Dermed holdt FCK fast i gruppens andenplads efter tre kampe, hvor københavnerne står noteret for fire point. Det var også det eneste positive at tage med fra opgøret.

Kampen var nemlig skuffende at overvære. Få målchancer og en del boldtab prægede den, og efter en kedelig første halvleg blev det heldigvis lidt bedre i de sidste 45 minutter.

Stuttgart var umiddelbart det bedste hold, men FCK stod solidt i defensiven, og alvorligt presset blev københavnerne kun lidt i slutfasen.

FCK skabte stort set intet offensivt. Først kort før pausefløjtet lignede det en FCK-chance for første gang, da højrebacken Lars Jacobsen fik lavet et godt løb og slået en fin bold ind i feltet.

Her fik FCK-angriberen Cesar Santin dog ikke ordentlig ram på bolden. Santin var eneste angriber med fra start hos gæsterne. Den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius var bænket og kom kun ind til sidst.

I stedet for var Claudemir rykket op som en slags hængende angriber, og lad det være sagt med det samme: Brasilianeren passer bedre ind længere tilbage på midtbanen.

Claudemir bidrog ikke med meget, og da han i anden halvleg endelig havde sat Thomas Kristensen i scene, svigtede den danske midtbanespiller fælt ved slet ikke at få afsluttet på en ellers fin chance.

Tyskerne havde den tidligere FCK-stjerne William Kvist med på den centrale midtbane. Kvist løb meget, men generelt var han ret anonym.

I gruppens anden kamp vandt rumænske Steaua Bukarest hjemme 2-0 over norske Molde og udbyggede dermed føringen efter tre kampe.

Rumænerne har syv point i spidsen af gruppen. FCK er akkurat foran Molde, der har tre point, mens Stuttgart skuffende blot har to point.

FCK's næste gruppekamp er igen mod Stuttgart. Det er om to uger i Parken.

 

 

Dagens Gossip