FCK forlænger med Wiland

Wiland har været fast førstemålmand, siden han overtog pladsen fra en skadet Jesper Christiansen. Svenskeren har skrevet under på en treårig kontrakt, så han nu er i FCK indtil sommeren 2016. Han åbnede ellers for kort tid siden op for et skifte væk fra FCK, og AIK Stockholm var interesserede i at hente landsholdskeeperen hjem, men tilbuddet var ikke godt nok.

-  Igennem længere tid har det været et mål at forlænge aftalen med Johan Wiland. Vi er glade for, at det nu er lykkedes med en kontraktforlængelse frem til sommeren 2016. Johan har igennem de seneste sæsoner bevist sin høje klasse både i Superligaen og i de europæiske turneringer, og det er et stort aktiv for FC København at kunne beholde en af Skandinaviens absolut bedste målmænd i truppen i de kommende år, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen om forlængelsen.

- Da de kom kom med tilbuddet, tog jeg en diskussion med min kæreste. Og hun har det også meget godt her i København, så der var ikke så meget at tænke over, det var bare at signe, fastslår svenskeren over for fck.dk.

 

Dagens Gossip