FCK henter norsk Cornelius-klon

195 centimeter høj og blot 16 år. FC København har hentet den unge nordmand Julian Kristoffersen, der i statur minder om Andreas Cornelius, der i den forgange uge blev solgt til Premier League-klubben Cardiff.

I første omgang bliver Julian Kristoffersen en del af klubbens ungdomsakademi, School of Excellence, hvor han tilknyttes klubbens U19-mandskab, der i den kommende sæson skal spille med i Champions League for ungdomshold, UEFA Youth League.

- Det er en meget stor drøm, som går i opfyldelse, og jeg var aldrig i tvivl om, at det var chancen, man ikke siger nej til, siger den unge nordmand til gjengangeren.no.

Julian Kristoffersen har fået en treårig aftale i den danske hovedstad, efter at han har imponeret under et træningsophold i klubben. Et ophold, der gjorde et stort indtryk på ham.- Det var et meget højt niveau. Bedre end jeg troede. Der var kun gode spillere. Både på U17- og U19-holdet. Jeg følte, at jeg kunne være med, og det kan jeg takke førsteholdstræningerne i Ørn for, siger Julian Kristoffersen.

FC København betaler et ukendt beløb for den 16-årig nordmand. Et beløb, der kan blive højere afhængig af spillerens udvikling og optrædener på førsteholdet.

 

Dagens Gossip