FCK-keeper er dybt skuffet over tribuneplads

I sidste sæson stod FCK-målmand Kim Christensen flere vigtige kampe i løvernes bur i fraværet af Johan Wiland. Men i denne sæson er han indledt med to kampe på tribunen, og unge Jacob Busk har taget hans plads på bænken. Det kalder Kim Christensen selv for skuffende.

Hvad er din kommentar til, at du nu to kampe i træk har været på tribunen?

- Min eneste kommentar er sådan set, at det er dybt skuffende. Jeg føler selv, at jeg har meget mere at bidrage med. Jeg føler selv, at jeg stod en række afgørende kampe i sidste sæson og viste, at jeg havde en masse at bidrage med. Men om det betyder, at jeg er på vej væk, eller hvad der nu skal ske, det vil jeg ikke ind på.

Du har kun et halvt år tilbage af din kontrakt. Kan det være årsagen?

- Det kan man da godt tro. Jacob Busk er jo en ung dygtig målmand og har mange år foran sig, men det er meget nyt det her, og derfor er det svært at sige så meget andet, end at jeg er skuffet.

Kan du så ikke blive tvunget til at søge væk her i det her transfervindue?

- Det er naturligvis ikke holdbart i længden. Nu vil jeg forsøge at give det en skalle til træningen. Jeg synes selv, at jeg har alderen til, at jeg skal spille ofte, så det er ikke optimalt for mig. Jeg må se, om jeg selv kan påvirke situationen, ellers så har jeg kun et halvt år tilbage af min kontrakt, og så må vi se, hvad der sker.

 

Dagens Gossip