FCK tror på få julehandler: Vi har vores hold

FC København kommer sandsynligvis ikke til at være særlig aktive i vinterens transfervindue, da Superligaens førerhold har den trup, som man satser på fremadrettet.

Det fastslår sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Nu føler jeg, at vi har fået samlet en stærk gruppe i forhold til alder, kvalitet, mentalitet og udviklingspotentiale. På de punkter er rigtig godt sat sammen.

- Så jeg håber at en stor del af den her gruppe vil være her i et stykke tid endnu, og derfor forventer jeg ikke, at vi får alt for stor aktivitet omkring holdet, siger Carsten V. Jensen til FCK TV.

- Vi har i de seneste vinduer haft pænt stor aktivitet. Samtidig er det sådan i FCK, at vi har en idé om at vi gerne vil holde sammen på en gruppe i lang tid af gangen, fortæller sportsdirektøren.

FCK er slået ud af Europa og den danske pokalturnering, så målsætningen for københavnerne er klar frem til sommer.

- Vi skal være klare i spyttet - det har vi været fra starten af sæsonen - for, der er noget, der nager os. Der står en pokal i et skab oppe i Nordsjælland et sted, og den skal vi have taget ud, og det starter den 3. marts, siger Carsten V. Jensen med henvisning til forårets første kamp på udebane mod OB.

FC Nordsjælland er forsvarende mestre i Superligaen, mens FCK vandt sølv i sidste sæson.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip