FCKer går efter tredjeplads i Champions League-gruppe

Der gik et sus igennem Thomas Delaney og de øvrige FCK-spillere i Parken, da de torsdag aften kunne se FC København havne i gruppe med Juventus, Real Madrid og Galatasaray i Champions Leagues gruppe B.

Men efter suset - eller chokket om man vil - havde lagt sig, kom gnisten frem i blikket. FC København er klar til at tage kampen op.

- Vi har ikke tænkt os at lægge os ned på forhånd. Vi vil prøve at skabe et resultat. Vores indstilling er, at vi går efter det, siger Thomas Delaney til BT-tv, der var på plads til presseseancen i Parken.

- Vi har et mål om, at vi efter nytår gerne vil spille europæisk, så vi skal på en tredjeplads (hvilket giver adgang til Europa League.red.) eller derover, lyder det videre fra Delaney, der særligt ser frem til opgørene mod Real Madrid.

- Der venter en stor oplevelse. Real Madrid er jo en kæmpe klub. Med de spillere de har, bliver det kæmpe stort.

Hvis drømmen om videre avancement i Europa skal realiseres, skal københavnerne levere magiske øjeblikke, som da de for år tilbage slog Manchester United og spillede 1-1 med FC Barcelona i Parken. Sådanne kunststykker er midtbanespilleren klar til at levere igen.

Vi skal hente størstedelen af pointene i Parken, siger han og slår fast.

- Der venter en stor oplevelse.

 

Dagens Gossip