FCM-anfører ser ikke Brøndby i bundstriden

- Vi skal gå ind til den kamp på samme måde, som hvis vi havde tabt alle de første. Vi skal ikke spille fandango og tro, at vi er verdensmestre. Offensivt skal vi bruge det selvtillidsboost, der ligger i, at vi ved, at vi selv kommer til at score mål, og så skal vi ikke lukke mål ind, siger Kristian Bak Nielsen.

Brøndby er spået endnu en svær sæson, og klubbens nye træner, Thomas Frank, har ikke fået en optimal sæsonstart. Holdet er stadig uden sejr, men Brøndby kommer ikke til at rode rundt i bunden, siger Bak Nielsen.- Jeg har set alle deres kampe og synes, de gør det supergodt. De prøver at spille mere fodbold nu end under Auri, hvor de skulle overleve. De er godt spillende og er farlige foran. Men det virker som om, at de hurtigt kan blive rystet, hvis der kommer modgang. Vi skal udnytte, at de kan blive slået ud af kurs, siger Kristian Bak Nielsen og fortsætter:

- Jeg ser helt klart Brøndby som et af de bedre hold i ligaen, og jeg tror ikke, de kommer til at rode rundt dernede. Slet ikke, siger Kristian Bak Nielsen.

Han har selv været FC Midtjylland stort set siden klubbens fødsel. Han har spillet med på flere succesfulde og medaljevindende hold og ser det nuværende Midtjylland-mandskab under Glen Riddersholm som det bedst fungerende af dem alle.

- Jeg synes, det her hold er mindst lige så godt som de hold, der har fået medaljer gennem tiden. Organisatorisk er det klart det bedste i min tid. Jeg har aldrig haft den følelse af at stå så stærkt på banen, som vi gør lige nu. Jeg har tit været med til at spille meget bedre og mere sprudlende offensiv fodbold med storsejre, men jeg har aldrig haft en oplevelse af at være så stabile, som vi er nu, siger Kristian Bak Nielsen, der giver træner Glen Riddersholm kreditten for at grave sig dybt ned i detaljerne.

- Vi har fået en træner, som går i dybden med samtlige småting hver eneste dag, og det er en markant forskel fra tidligere år i Midtjylland. Samtidig har spillerne udviklet sig, fordi vi har prøvet at ligge og rode rundt i bunden af Superligaen. Det havde vi aldrig prøvet før i Midtjyllands historie. De unge har været vant til at vinde alt i ungdomsårene, men den modgang, vi har oplevet, har gjort os stærkere og givet os en større bevidsthed om, at vi ikke bare skal ud over stepperne. Man kan sige, at alvoren er gået op for spillerne, forklarer Kristian Bak Nielsen.

Med en sejr over Brøndby kan FCM hente 15 point ud af 15 mulige, hvilket vil være den suverænt bedste start i klubbens historie.

 

Dagens Gossip