FCM henter spiller hos ejers engelske klub

Den britiske rigmand Matthew Benham ejer både superliga-duksen FC Midtjylland og Brentford fra den næstbedste engelske række, og for første gang udveksler de to klubber en spiller.

Brentford sender den 19-årige engelske angriber Montell Moore til FCM på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen, og Moore spille på FCM's U19-hold, oplyser midtjyderne på klubbens hjemmeside.

- Montell Moore havde brug for luftforandring, og der har vi været i en god dialog med Brentford, således at han i foråret bliver en del af vores talentmiljø, siger FCM-direktør Claus Steinlein.

Handlen er ikke ensbetydende med, at FCM og Brentford nu kommer til at udveksle flere spillere, fortæller Steinlein.

- Grundtanken er ikke, at vi skal udveksle spillere, men i denne situation har vi kunnet hjælpe hinanden. Men ellers er det primært i forhold til knowhow, at vi kan hjælpe hinanden.

- Men vi er naturligvis glade for at kunne hjælpe en ung mand med at få fast grund under fødderne både menneskeligt og sportsligt, siger Claus Steinlein.

I august sidste år fik Moore debut for Brentford, da han fik spilletid i Liga Cup-kampen mod Dagenham og Redbridge. Her scorede Moore en enkelt gang i den ordinære spilletid og yderligere to mål i forlængelsen.

Seks gange har Moore været på bænken for Brentfords bedste mandskab i denne sæson, oplyser FCM.

Brentford ligger som oprykker på en flot femteplads i den næstbedste engelske række - The Championship.

Holdet er kun fire point fra en direkte oprykningsplads til Premier League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip