FCM smed point for første gang

Hjemmeholdet kom bedst fra start i kampen, der blev en af de mest underholdende, som Superligaen har budt på i denne sæson. AaB greb dirigentstokken fra første fløjt, og det gav en nordjyderne en decideret drømmestart. Efter blot 1 minut og 43 sekunders spil bragte Anders K. Jacobsen værterne i front, da han let kunne sparke et fladt indlæg fra Nicolaj Thomsen i kassen.

Den tidlige føring gav AaBerne mod på endnu mere, og Kent Nielsens tropper havde flere gode muligheder for at udbygge føringen. Men som første halvleg skred frem, fik topholdet FC Midtjylland bedre fat og skabte flere gode muligheder. Begge hold spillede meget direkte, og det gav en chancerig kamp, hvor det ene angreb efter det andet bølgede frem over grønsværen. AaB holdt føringen indtil det 56. minut, hvor forsvarsspilleren Lasse Nielsen scorede selvmål og sørgede for, at FCM fik udlignet til 1-1.

Det var dog tydeligt, at ingen af de to mandskaber ville nøjes med en pointdeling. Det direkte og offensive spil fortsatte ufortrødent, og begge hold havde flere gode muligheder for at score det afgørende mål. Den største chance tilfaldt AaBs Søren Frederiksen, som fik muligheden for at flugte et godt indlæg ind i et helt tomt FCM-mål. Men Frederiksen ramte bolden helt skævt og missede muligheden for at gøre sig selv til matchvinder.

Dermed endte kampen altså 1-1, og det betyder, at FCM kommer op på 16 point og udbygger sit forspring i toppen af tabellen, hvor midtjyderne nu har syv point ned til OB på andenpladsen. Aab indtager en syvendeplads i tabellen med otte point.

 

 

 

 

Dagens Gossip