FCM-træner: En hyldest til offensiv fodbold

Skrevet af admin

18/05/2015

Dagens topnyheder

Nu skal det efterhånden gå meget galt for FC Midtjylland, hvis drømmen om guld skal briste.

Det blev slået fast, da midtjyderne søndag aften vandt for 15. gang i træk på eget græs mod de nærmeste forfølgere i Alka Superligaen, FC København.

Forspringet til andenpladsen lyder nu på solide 12 point, og det store spring fra FC Midtjylland til FC København skyldes ifølge FCM-træner Glen Riddersholm midtjydernes offensive tilgang til spillet.

- Det er en hyldest og en sejr til den offensive fodbold. Vi har i hver eneste runde jagtet mål og tre point ud fra et offensivt koncept, hvor vi har givet utrolig stor frihed til en række dygtige individualister.

- Det klæder dansk fodbold - især i en tid hvor der bliver snakket meget om, at der ikke bliver scoret mange mål.

André Rømer, der stod for kampens første scoring, er ikke i tvivl om, at de 12 points forspring til FC København er nok til at sikre guldet i Midtjylland.

- Vi kan godt tillade os at fejre det nu. Vi er 12 point foran med fire kampe igen og har en noget bedre målscore, siger André Rømer.

Midtjydernes venstreback Jesper Lauridsen er ligeledes klar til at fejre guldet.

- Det var en fed kulisse i dag. Jeg fik gåsehud og lyst til at løbe de ekstra meter. Vi blev båret frem. Det var en fed oplevelse.

- Det kan vist ikke gå galt nu. Vi skal lige have næste kamp overstået, før det matematisk er på plads, men den er så godt som sikker, siger Jesper Lauridsen.

FC Midtjylland møder i næste spillerunde FC Vestsjælland på udebane.

/ritzau/