FCMs profiler tænker mindre på udlandet efter successtart

Forsvarsspilleren Erik Sviatchenko afslører, at stemningen i truppen har ændret sig i takt med den gode start. Udlandet er stadig interessant for Sviatchenko, men han venter gerne et år mere:

- Jeg har hele tiden kunnet se perspektiv i klubben, men særligt nu. For min egen udvikling føler jeg også, at denne sæson kan bringe noget nyt. Jeg får endnu mere ansvar og bliver bedre på nogle parametre. Jeg har stadig ambitioner om at komme af sted til udlandet, men jeg har det ikke længere sådan, at jeg absolut skal væk her til sommer, siger han.

En anden profil som også har været rygtet kraftigt til udlandet, er Jesper Juelsgård. For ham er målet stadig klart udlandet, men han indrømmer alligevel, at den gode sæsonstart har skubbet udlandsdrømmen længere tilbage i bevidstheden.

- Jeg har forsat ambitioner om at komme af sted til udlandet, men lige nu nyder jeg succesen med FCM. Jeg har en kontrakt her, og hvis jeg skal blive et år mere, er det også fint. Jeg vil fortsat give 120% for klubben, fortæller Juelsgård.

FC Midtjylland ligger efter tre spillede runder nummer et i Superligaen med maksimumpoint, og en målscore på 5-1.

 

Dagens Gossip