FCN erkender, at krisen er en realitet

Ni kampe har kastet fem point af sig, og ingen af dem er kommet i de seneste fire kampe, som alle er endt med nederlag til FC Nordsjælland.

Derfor indtager vicemestrene noget overraskende sidstepladsen i Superligaen, og spillerne erkender også, at krisen begynder at kradse.

- Selvfølgelig kan man snakke om, at vi er i pointmæssig krise. Når man har fået fem point i ni kampe, så er der noget, der ikke fungerer. Så selvfølgelig er vi i en krise lige nu, men at lægge sig ned og græde og give op, det er der på ingen måde grund til at gøre. Der er en masse kampe endnu, så det handler om at få hovedet op, se fremad og forbedre os. For det er det, vi skal, sagde FCN-anfører Nicolai Stokholm og fortsatte:

- Det er hårdt at ligge, hvor vi ligger. Jeg har prøvet det før, og det var hårdt mentalt, men det skal vi til at forholde os til, fordi vi er et bundhold, og det vil vi være et stykke tid. Vi ligger nede, hvor vi ligger, og vi har ikke været bedre end den placering. Men nu skal vi se fremad.

Også FC Nordsjællands Søren Christensen satte ord på den situation, som klubben befinder sig i.

- Vi var ikke stærke nok i begge felter. Når man ikke er det, så taber man kampene. Som vi spiller i øjeblikket, så rykker vi ned. Så der skal helt sikkert laves noget om. Vi har spillet ni kampe og har fået fem point, og det er vi ikke tilfredse med. Så den fornemmelse, vi har, er rigtig dårlig, men inden vi råber op om krise og dommedag, så må vi hanke op i os selv, lød det fra offensiv-spilleren.

Skuffelsen efter endnu et nederlag lyste også ud af Michael Jakobsen efter kampen.

- Vi ligger ikke, hvor vi gerne vil, men om vi skal kalde det krise, det ved jeg ikke, men pointmæssig krise, kan man godt kalde det. Vi har ikke fået så mange point som håbet, og konkurrencen er knivskarp. Det er hårdt, men det er realiteten, konstaterede forsvarsspilleren.

 

 

 

 

Dagens Gossip