FCN før Juventus-kamp: Vi skal have point

En stor eksamen. Det er, hvad der venter FC Nordsjællands spillere i aften i Parken.

Ikke kun fordi modstanderen i Champions League er de 28-foldige italienske mestre, Juventus, men også fordi FCN efter to nederlag i gruppespillet skal vise, at holdet er godt nok til at spille med blandt de bedste.

- Vi skal på pointtavlen, ellers ser det svært ud, erkender offensivspilleren Mikkel Beckmann.

FC Nordsjælland har tabt 0-2 ude til Shakhtar Donetsk og 0-4 hjemme til Chelsea i gruppe E, så de danske mestre er pisket til at hente point i Parken.

Med et nederlag vil dansk avancement til ottendedelsfinalerne være fem point væk, og FCN vil samtidig have mindst fire point op til tredjepladsen, der giver adgang til Europa League.

- Vi har haft to chancer for point i gruppespillet, og nu skal vi vise, at vi har lært noget af de kampe, siger målmand Jesper Hansen.

- Vi skal se at få nogle point på kontoen med en god præstation, men vi skal tænke på, at det er stærke hold, vi møder. Men det er klart en stor eksamen, fastslår Jesper Hansen.

FC Nordsjælland har haft bolden meget i kampene mod Shakhtar og Chelsea, men holdet har endnu til gode at score et mål.

Det skal ændres, siger den stærke forsvarer Jores Okore.

- Det er tidspunktet, hvor vi skal vise, at vi kan være med og få point i dette game.

- Det kan godt være, at vi spiller noget lækker fodbold, men når resultaterne ikke er der, så kan vi ikke bruge det til så meget, siger Okore.

Der er dog ingen tegn på panik hos FC Nordsjælland-spillerne.

- Vi må ikke begynde at stresse, fordi folk udefra begynder at prikke til os og siger, at vi skal på tavlen. Men der er kun seks kampe at gøre godt med, så det må godt ske allerede tirsdag, siger Mikkel Beckmann.

Kampen begynder klokken 20.45.

 

 

Dagens Gossip