FCN henter dansk stortalent i Vejle

Denne gang har Jan Laursen og Kasper Hjulmand kørt indkøbsvognen op foran Vejle Stadion, hvor den talentfulde offensivspiller Oliver Thychosen er hoppet på. Den 20-årige spiller starter i FCN med øjeblikkelig virkning.

- Vi er rigtig glade for at det igen er lykkedes at tiltrække en lovende ung spiller som er med omkring det danske U21-landshold. Vi har fulgt Oliver igennem flere år, og glæder os over at det endelig er lykkedes at få hans underskrift, så han nu har committet sig til vores projekt og ambitiøse fremtidsplaner. Samtidigt skal der lyde en stor tak til Vejle Boldklub for en god og konstruktiv dialog, som ikke har været nem for dem, da det både var en ægte Vejle-dreng de skulle sige farvel til samtidigt med der var flere bejlere til Olivers underskrift, siger FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen.

- Vi tror på at Oliver vil passe rigtig godt ind i den måde, som vi ønsker at gribe tingene an på. Han er en ung spiller med speed i fødderne og et stort potentiale, hvor vores rammer og dygtige trænerstab og spillertrup forhåbentlig vil være med til at bringe ham op på næste niveau. I første omgang skal vi dog vise Oliver tålmodighed og lade ham falde til i de nye omgivelser og vænne sig til vores træningsmetoder, fortsætter sportschefen.

20-årige Thychosen nåede siden debuten for Vejle Boldklub i 2011 at score 11 mål i 35 kampe for den traditionsrige klub, men nu rejser spilleren med det forpligtende efternavn videre til grønnere græsgange.

- Jeg glæder mig over skiftet, og det bliver spændende at blive en del af det setup, som FC Nordsjælland har. Jeg har kun hørt godt om den måde, de træner på, hvor der er stor fokus på at udvikle den enkelte spillers kvaliteter med mange trænere i dagligdagen, fastslår det unge talent.

Oliver Thychosen, der også har været et interessant navn for flere andre danske klubber, træner med i FC Nordsjælland for første gang allerede i dag onsdag.

 

 

Dagens Gossip