FCN køber portugisisk landsholdsspiller

Sportsdirektør Jan Laursen glæder sig over forstærkningen, med den portugisiske spiller, de kommende tre sæsoner:

- Vi har længe været på udkig efter yderligere forstærkning af defensiven og har i João Pereira fået en spiller, der både aldersmæssigt, kvalitetsmæssigt og som spillertype passer perfekt til vores trup og strategi, siger Jan Laursen.

João Pereira har været en fast bestanddel af alle de portugisiske ungdomslandshold, og som er opdraget i Benficas stærke ungdomsafdeling. Han har med sine mange ungdomslandskampe og sit ophold i FC Sheriff allerede nu en stor international erfaring trods sin unge alder.

- Med tilkomsten af João Pereira føler jeg, vi står rigtig godt rustet i defensiven, hvor trænerteamet nu har flere forskellige muligheder, og så har vi også været proaktive i forhold til den interesse, der er for flere af vores forsvarssspillere. Endvidere har vi rigtig dygtige unge spillere fra egen ungdomssektor, der er klar til at tage kampen op, så både på kort og lidt længere sigt, er der meget spændende perspektiver og konkurrence om pladserne, siger Jan Laursen.

João Pereira vil kunne tale sit modersmål, med brasilianske Ricardo Bueno, men han taler også godt engelsk.

- Alle portugisere kender til FC Nordsjælland på grund af Champions League, og fordi Sporting spillede mod dem. Det er en klub, der spiller positiv fodbold, hvor man gerne vil kombinere og spille bolden hurtigt rundt. Det har jeg set i Champions League, og det glæder jeg mig til at være en del af. Det er meget den samme form for fodbold, jeg er vant til fra mine mange år i Benfica og portugisisk fodbold, siger João Pereira og fortsætter:

- Jeg er en fighter, der arbejder hårdt hver dag på træningsbanen for at vise trænerne, at jeg er god nok til at spille. Jeg er rimelig hurtig og føler, jeg kan spille fornuftigt med bolden, men egentlig er det op til andre at bedømme. Jeg glæder mig bare til at komme i gang i min nye klub, slutter João Pereira.

Facts om João Pereira:
Født 10. maj 1990
Højde 1,84
Klubber Benfica, Fátima, Beira-Mar, Trofense, FC Sheriff
Landshold 36 U-landskampe

Dagens Gossip