FCN-målmand: Fantastisk tillid fra Hjulmand

To gange Hansen var i centrum, da FC Nordsjælland tirsdag aften tabte 0-1 hjemme til Zenit St. Petersborg i Champions League-kvalifikationen.

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, havde for anden kamp i træk foretrukket nyerhvervelsen Martin Hansen som målmand på bekostning af det mangeårige førstevalg, Jesper Hansen, der sad på bænken.

Kasper Hjulmand fortalte efter kampen på Farum Park, at han regner med at satse på Martin Hansen til de kommende kampe, fordi Jesper Hansen sandsynligvis skifter til en anden klub inden udgangen af sommerens transfervindue.

23-årige Martin Hansen glæder sig over trænerens valg.

- Det er en fantastisk tillid at få, men man skaber også selv den tillid. Jeg havde en masse gode møder, inden jeg kom hertil, og jeg kendte nok lidt til situationen. Men hvis man skal have tillid fra en træner, skal man også selv skabe den, siger han.

- Jeg tager imod med begge arme og føler, at jeg viser den rigtige attitude. Det er en fantastisk tillid at få fra træneren, og når man endelig får den, skal man gribe den med begge hænder, siger den tidligere Viborg-målmand.

28-årige Jesper Hansen har kontraktudløb til nytår og har for længe siden meldt ud, at han godt kunne tænke sig at prøve noget nyt.

Landsholdsreserven rygtes på vej til franske Evian, og han har forståelse for Kasper Hjulmands disposition.

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå ham. Hvis jeg ikke er her den 1. september, så er det fair at spille med den, der skal overtage. Det har jeg fuld forståelse for.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille frem til 1. september, og indtil der sker noget. Men det er trænerens valg, og det må jeg selvfølgelig acceptere, siger han.

Jesper Hansen kan ikke sige noget om, hvor tæt han er på at skrive under med en ny klub.

- Det kan ske i morgen, og det kan ske inden den 1. september. Jeg ved ikke, hvornår der sker noget. Jeg glæder mig i hvert fald til at få det afklaret, siger han.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip