FCN-træner: Vi har en høj bund

07/04/2013 22:00

BNB

Nyheder
FCN-mandskabet havde inden søndagens kamp mod AC Horsens kun afgivet to point i forårets fem kampe, og trods tredje kamp på seks dage blev det igen til sejr med cifrene 2-0, da Morten Nordstrand midt i anden halvleg endelig fik scoret efter et hav af chancer og dermed lukkede kampen. Inden da havde reserven Lasse Petry givet alle på Casa Arena en fodboldlektion og bragt sit hold foran på et forrygende mål, hvor han flugtede bolden i mål efter en brysttæmning. FC Nordsjælland var her, der og alle vegne og viste i glimt det spil, der gjorde dem til danske mestre for næsten et år siden. - Det var fantastisk. Vi kunne godt have lukket den lidt tidligere. Vi havde chancerne til det i det første kvarter, og der kunne det allerede have været ovre, men der var stadig liv i kampen i anden halvleg, så jeg blev glad, da jeg så Nord score, siger Kasper Hjulmand. Mod AC Horsens viste han endnu en gang, at FCN besidder en bred trup, der kan klare både skader og karantæner, men stadig være overbevisende. Ud af startopstillingen fra sejren i Aalborg tre dage forinden var der fem spillere, og ind kom reserver som en 20-årig Lasse Petry, der sågar var kampens bedste. - Jeg har fuld tillid til alle spillere, og de skal bruges. Vi har fire spillere fra U19-holdet med i dag. Det vidner om vores bund i klubben, konstaterer Hjulmand. Bunden er høj, men det er placeringen i tabellen også. Så høj, at der nu kan tales om løvejagt op til Superliga-braget på næste mandag, når førerholdet fra FCK kommer til Farum Park - også selv om andenpladsen ser mest realistisk ud for FCN. - Vi har 51 point, og det er to flere end på samme tid sidste år. Og nu har vi en kamp mod FCK på mandag. Vi skal hvile i nogle dage. Men derefter kommer alt til at bimle og bamle. Hvis vi kan få andenpladsen, er det ligesom et trofæ. Men første kamp først og det er mod FCK, og det glæder vi os helt vildt til. Nu skal den have fuld skrue, siger Hjulmand og slutter: - Hvis vi vinder over FCK, så er der stadig lang vej. Der er mange hvis’er.

Mest læste i dag

FCN-mandskabet havde inden søndagens kamp mod AC Horsens kun afgivet to point i forårets fem kampe, og trods tredje kamp på seks dage blev det igen til sejr med cifrene 2-0, da Morten Nordstrand midt i anden halvleg endelig fik scoret efter et hav af chancer og dermed lukkede kampen.

Inden da havde reserven Lasse Petry givet alle på Casa Arena en fodboldlektion og bragt sit hold foran på et forrygende mål, hvor han flugtede bolden i mål efter en brysttæmning.

FC Nordsjælland var her, der og alle vegne og viste i glimt det spil, der gjorde dem til danske mestre for næsten et år siden.

- Det var fantastisk. Vi kunne godt have lukket den lidt tidligere. Vi havde chancerne til det i det første kvarter, og der kunne det allerede have været ovre, men der var stadig liv i kampen i anden halvleg, så jeg blev glad, da jeg så Nord score, siger Kasper Hjulmand.

Mod AC Horsens viste han endnu en gang, at FCN besidder en bred trup, der kan klare både skader og karantæner, men stadig være overbevisende.

Ud af startopstillingen fra sejren i Aalborg tre dage forinden var der fem spillere, og ind kom reserver som en 20-årig Lasse Petry, der sågar var kampens bedste.

- Jeg har fuld tillid til alle spillere, og de skal bruges. Vi har fire spillere fra U19-holdet med i dag. Det vidner om vores bund i klubben, konstaterer Hjulmand.

Bunden er høj, men det er placeringen i tabellen også. Så høj, at der nu kan tales om løvejagt op til Superliga-braget på næste mandag, når førerholdet fra FCK kommer til Farum Park - også selv om andenpladsen ser mest realistisk ud for FCN.

- Vi har 51 point, og det er to flere end på samme tid sidste år. Og nu har vi en kamp mod FCK på mandag. Vi skal hvile i nogle dage. Men derefter kommer alt til at bimle og bamle. Hvis vi kan få andenpladsen, er det ligesom et trofæ. Men første kamp først og det er mod FCK, og det glæder vi os helt vildt til. Nu skal den have fuld skrue, siger Hjulmand og slutter:

- Hvis vi vinder over FCK, så er der stadig lang vej. Der er mange hvis’er.