FCN-træner: Vi skal tilbage på sejrssporet

Det har været en skidt uge for FC Nordsjælland, som har tabt to vigtige kampe i træk.

I onsdags tabte de danske mestre Champions League-debuten 0-2 på udebane til Shakhtar Donetsk, og i lørdags blev det til et 1-2-nederlag til ligarivalerne FC København.

FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand er derfor opsat på at revanchere sig, og det skal gå ud over oprykkerne Randers FC, som lørdag kommer på besøg i Farum.

- Vi glæder os til at spille i Superligaen. Vi går ind til kampen mod Randers med et nederlag fra sidste superligakamp mod FCK.

- Og vi vil som sædvanlig i den situation prøve at slå tilbage med det samme, når vi har fået én på kassen. Vi skal tilbage på sejrssporet, siger Hjulmand til klubbens hjemmeside.

FCN er i øjeblikket midt i et hektisk program, men Hjulmand insisterer på, at Champions League-kampen i Ukraine ikke får FCN til at miste fokus.

- Vi er landet og er klar. Holdet er opsat, og vi vil gerne give hjemmepublikum en oplevelse. Jeg synes, vi er, hvor vi skal være og glæder os til igen at spille i Farum Park.

- Men vi skal også levere en toppræstation for at få sejren. Randers er et svært hold at spille imod, og vi har stor respekt for dem.

- Randers er farlig for alle hold i Superligaen, for de står godt som kollektiv, siger Hjulmand.

FCN må undvære den offensive midtbanespiller Søren Christensen, der pådrog sig en mindre fodskade mod Shakhtar Donetsk. Derudover er nyindkøbte Ragnvald Soma ikke udtaget til kampen.

Hos Randers er rutinerede Chris Sørensen og kantspilleren Jonas Kamper tilbage i truppen efter overstået karantæne.

Til gengæld er Remco van der Schaaf, Anders Egholm og Frank Kristensen ude med skader eller sygdom, mens Lasse Rise er rykket ned på reserveholdet på grund af manglende kampform.

 

 

Dagens Gossip