FCN: Vigtige point i toppen, men vi går efter sølv

Mestrene fra FC Nordsjælland er kommet rigtig flot i gang med foråret med tre sejre og en enkelt uafgjort, men det ændrer ikke på, at tabellen viser FCK være langt foran på førstepladsen.

Derfor er fokus lutter på andenpladsen, der giver kvalifikation til Champions League.

- Vi går efter sølv, og det var tre vigtige point, vi satte ind, sagde anfører Nikolai Stokholm til Canal 8 efter 3-1-triumfen over FCM på hjemmebanen.

Udebaneholdet kom ellers i front kort efter kampstart ved Petter Andersson, men med god dynamik sikrede Farum-drengene sejren.

- Jeg synes, vi var et bedre hold. Vi starter egentlig godt, men så får de et hurtigt mål. Vi viser, at vi har god moral ved at sætte trumf på. Vi har masser af gejst og spillelyst, og det, synes jeg, vi viser i dag, forklarede Stokholm.

Han kunne blandt andet takke sin unge holdkammerat Uffe Bech for, at han med et mål sikrede fuld gevinst.

- Vi fungerer rigtig godt på hjemmebane, og vi har meget possession. Det var en meget fortjent sejr, synes jeg. Det var ikke en god start, men vi rejser os som hold. Jeg var ikke i tvivl om, at vi kunne komme tilbage, sagde Uffe Bech.

Også hos træner Kasper Hjulmand var der glæde over måden, FCN kom tilbage på.

 - Vi starter rigtig godt, og man ved aldrig, hvordan man reagerer på et hurtig mål imod sig, men vi viser en god anden halvelg og spiller godt. Vi får slået giftige omstillinger, og det var en rigtig god kamp for os.FCN har 48 point på andenpladsen, og der er ni point op til FCK, som har en kamp i hånden. 

 

Dagens Gossip