FDM lancerer stor international campingportal

Når campingferien skal planlægges kan det kan være lidt af en jungle at finde frem til den helt rigtige campingplads på nettet. Men fremover vil det blive væsentligt nemmere.

FDM lancerer nemlig i dag en ny søge- og bookingportal. Al information er på dansk. På den nye portal får campisterne hurtig adgang til oplysninger om 8.600 campingpladser i Danmark og resten af Europa.

- Interessen for camping er stigende hos danskerne og ikke mindst blandt vores medlemmer, og derfor har det været naturligt for os at udvide campingområdet med en ny portal. Vi ønsker at gøre det let og overskueligt for campister at finde en campingplads på deres ønskede feriedestination. På den nye portal er det muligt at søge på flere forskellige kriterier, som f.eks. beliggenhed, kæledyr eller swimmingpool, så man med et par klik kan få lige præcis det, man drømmer om, siger produktchef for campingområdet hos FDM, Michelle Holmegaard.

Den nye portal er baseret på data fra FDMs hollandske søsterklub ANWB og tyske ADAC, som også har stået for tildeling af stjerner til de mange campingpladser.

- Udover vores søsterklubbers vurderinger er der også inspiration at hente i form af brugervurderinger fra andre campister. Og så gør den nye portal det nemt at sammenligne pladser, der ligger i nærheden af hinanden. Endelig vil der selvfølgelig løbende være særlige tilbud på pladser, så man kan booke sin næste campingferie til en rigtig god pris, siger Michelle Holmegaard.

FDMs nye campingportal går i luften fi dag og kan besøges på fdmcamping.dk.

 

Dagens Gossip