Fed Fredag: Tina Dickow på scenen i Tivoli Friheden

Der spilles i alt 17 koncerter til Fed Fredag i 2013, som er det tiende år, koncertrækken afholdes.

Sanne Salomonsen - ”Hele Danmarks rockmama synger hits fra fire årtier.”– 12. juli
Hele Danmarks rockmama debuterede tilbage i begyndelsen af 1971 i musicalen ”Hair”. Siden er det blevet til utallige hits på både dansk og engelsk, først med Anne Linnet Band og Sneakers, siden solo – eksempelvis ”Voodoo”, ”Sui Sui”, ”Hvis Du Forstod”, ”Love Don’t Bother Me”, ”Den Lille Løgn”, ”Taxa” og ”Jeg’ I Live”, som for nylig er blevet et hit med Burhan G. Sanne Salomonsen er en super karismatisk sangerinde, som altid giver sig fuldt ud live.

Nabiha "Pop, soul og disco med rødder i både Danmark og Nordvestafrika.” - 19. juli
Nabiha er født og opvokset på Vesterbro, men har rødder i både Gambia, Mali og Marokko, og det kan alt sammen høres i hendes farverige musik, der blander pop, soul, funk, disco, elektro, verdensmusik og meget mere. Nabiha brød igennem i 2010 med debutalbummet ”Cracks” og singlerne ”Deep Sleep” og ”The Enemy”. Succesen fortsatte i 2011 og 2012 med de nye singler ”Never Played The Bass” og ”Mind The Gap”. Nabiha arbejder i skrivende stund på sit andet album, som når at udkomme, inden hun sætter gang i festen i Friheden.

Tina Dickow”En af Danmarks allermest populære sangerinder og sangskrivere.” - 26. juli
Tina Dickow har igennem de sidste 12 år langsomt, men sikkert forøget sin popularitet, så hun i dag er en af Danmarks allermeste populære sangerinder og sangskrivere. Bag sig har hun syv album med såvel følsomme, eftertænksomme sange som dansable ørehængere. Blandt hendes mest kendte sange kan nævnes ”Room With A View”, ”Nobody’s Man”, ”Open Wide”, ”You Wanna Teach Me To Dance” og mange flere. Tina Dickow er også kendt som en karismatisk livekunstner med masser af plads til leg.

Danser med Drenge“Iørefaldende pop og soul fra 20 års jubilarer” - 2. august
I år kan Danser med Drenge fejre 20 års jubilæum. Gruppen debuterede 5. april 1993 med singlen “Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig?”, der straks blev et stort hit, og som blev fulgt op af bandets selvbetitlede og lige så succesfulde debutalbum. Siden har gruppen haft en lang række hits, eksempelvis “Er Der Nogen I Himlen?”, “Grib Chancen” og “Rejs Dig Op & Kom Videre”. Gruppen har givet masser af udsolgte koncerter med den karismatiske sangerinde Rie Rasmussen i front. Danser med Drenge er pop og soul, du kan synge med på.

Fed Fredag – offentliggjorte koncertnavne
10. maj - Mads Langer
17. maj - Anne Linnet
24. maj - Wafande & EaggerStunn
31. maj - Safri Duo
07. juni - Aura
21. juni - Alphabeat
28. juni - The Raveonettes
05. juli - Infernal
12. juli - Sanne Salomonsen
19. Juli - Nabiha
26. Juli - Tina Dickow
2. August - Danser med Drenge

Alle koncerter starter klokken 20.

 

Dagens Gossip