Fejlfri topscorer med 13 kasser: Det var rigeligt

Den tidligere landsholdspiller Nikolaj Jakobsen har scoringsrekorden med 15 mål i en enkelt kamp, men den var tæt på at blive slået fredag aften ved håndbold-VM i Qatar.

Lasse Svan Hansen scorede på alle sine 13 forsøg og kunne måske have scoret flere, hvis alle var gået efter det i 36-33-sejren over Slovenien.

- Jeg ville ikke råbe på flere bolde, når jeg fik 13. Jeg tror, det var mere end rigeligt. Havde jeg fået 15 forsøg og ikke scoret, så kunne jeg have ærgret mig over det, siger Lasse Svan Hansen.

Ren legestue blev det dog ikke til slut, det drejede sig om at få sikret den danske sejr, som gav adgang til OL-kvalifikationen og en kamp om femtepladsen ved VM.

- Det var en kamp, vi havde styr på. I de sidste 10 minutter fik de lidt for let ved at score.

- Vi lukkede ikke kampen, de hang stadig et stykke efter, og vi var i kontrol, men der var ingen grund til, at de skulle op og snuse til os. Det var ærgerligt, at vi ikke kunne lukke af i forsvaret lidt før, siger Lasse Svan Hansen.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson lod Lasse Svan Hansen spille alle 60 minutter, da islændingen havde analyseret topformen hos sin højrefløj.

- Jeg tog beslutningen i pausen, fordi jeg havde set, at der var noget sensationelt på vej fra Lasse. Jeg snakkede også med Hans om det i pausen, og selvfølgelig skulle Lasse fortsætte med den her præstation.

- Det var den rigtige beslutning. Jeg har ikke oplevet det mange gange i min karriere som træner, så det var dejligt at se. Jeg er meget glad for den fantastiske præstation, siger Gudmundsson.

- Lørdag kan det blive lidt anderledes. Vi har nogle friske spillere, som vi kan bruge, så sådan er det nu, siger landstræneren.

I den sidste VM-kamp skal Danmark lørdag møde Kroatien i en kamp om femtepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip