Fejrede 101 års fødselsdag - og så tog han på arbejde

Fire dage om ugen tager Herman “Hy” Goldman på arbejde på lysarmaturfabrikken i det østlige Hanover. Og det har han i øvrigt gjort de sidste 73 år.

Det skriver det lokale medie Twin Cities.

Herman “Hy” Goldman har nemlig ikke kun set lyset på sit arbejde. Han har tilsyneladende også fundet noget nær kilden til evigt liv og vedvarende arbejdsglæde.

LÆS OGSÅ: Politibetjent forsøger sig med kiksede moves i danseduel med børn

I denne weekend fyldte den amerikanske armaturarbejder 101 år, og han nægter pure at gå på en ellers ret velfortjent pension. Han kører endda selv på arbejde samtlige fire arbejdsdage om ugen.

I sin tid havde Herman “Hy” Goldman lige en kort afstikker i militæret, hvor han tjente under anden verdenskrig. Men ellers har han haft det samme arbejde siden 1941.

Ifølge den ihærdige 101-åriges chef blev han først ansat som sælger og til at gøre rent og holde styr på lageret. Nu er han specialiseret i at reparere de lysarmaturer, der er gået i stykker eller på anden vis er blevet ubrugelige.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip