Fem-årig dreng udsat for farlig vold i Ringsted

En dreng på fem år fra Ringsted er blevet udsat for farlig og grov vold, mener politiet.

Drengens mor og hendes samlever er onsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling. Dette krav ville dommeren dog ikke følge, men bestemte, at parret skulle have anholdelsen opretholdt i tre døgn.

- Vi har nogle flere ting, der skal efterforskes, og nogle ting der skal følges op på, siger efterforskningsleder Lars Krogsgaard fra Midt- og Vestsjællands Politi, der regner med, at man vil gøre et nyt forsøg på at få parret fængslet på lørdag.

Politiet fik anmeldelsen i fredags, og en retsmediciner har udtalt, at de blå mærker og hævelser, som drengen har, må være resultat af en voksen persons vold.

Foreløbig mener politiet, at volden skal være sket umiddelbart før 14. december.

Drengens 33-årige mor og hendes 24-årige samlever, der er sigtet for vold af særlig farlig karakter, nægter sig skyldige.

Lars Krogsgaard ønsker ikke at oplyse, hvad parret har forklaret i grundlovsforhøret, eller nærmere om hvad politiet mener, at den lille dreng er blevet udsat for.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip