Fem romantiske boliger du skal se med din Valentine-date

På Valentinsdag må man godt gå all in på romantikken og drømme sig helt ud i en fælles fremtid, hvor alt er perfekt. Og det bliver næppe mere romantisk end at invitere sin Valentine-date på fremvisning i nogle af de boliger, der ville skabe den bedste ramme om et harmonisk liv sammen.

- Når vi køber bolig, køber vi drømmen om vores fremtidige liv. Vi ser os selv i de boliger, vi kigger på, og vi forestiller os, hvordan det bliver at lave mad i samtalekøkkenet, hvor hyggelige aftenerne bliver foran pejsen, og hvordan sommerdagene tager sig ud i haven med de gamle æbletræer. Det er en fantastisk følelse, når man står med sin kæreste, mand eller kone og har fornemmelsen af, at man har fundet det perfekte hjem sammen, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Her er guiden til de mest romantiske boliger til salg netop nu

Stråtægt idyl i Nordjylland

Buderupholmvej 48, 9530 Støvring

Huset her er indbegrebet af idyl. Et yndigt hvidt hus med stråtag, der er smukt placeret ved egen sø og med skoven som nabo. Her kan I sidde på den lyse træterrasse og se ud over skoven, der spejler sig i søen. Her er ro og plads til at fordybe sig i livet og i hinanden. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Udlev drømmen som vinbonde på Ærø

Øster Bregninge 5, 5970 Ærøskøbing

Kan I se jer selv som vinbønder med jeres eget chateau? På Ærø ligger dette hobby-vinslot med egne vinstokke og produktionsapparat. Her kan man koble helt fra – bogstavelig talt – på den ikke-brofaste ø. Supercharmerende have med hyggelige siddekroge, hvor I kan nyde jeres druer. Udbudspris: 675.000 kr.

Sommeroase med udekøkken

Lundegårdsvej 38, 4736 Karrebæksminde

Tophyggeligt sommerhus med panoramaudsigt over Smålandshavet. Det lille hus og haven er ikke bare en romantisk ramme om lange sommerdage med udsigt ud over vandet. Her kan I også udnytte udekøkkenet, hvor I kan tage jer et glas kølig hvidvin, mens I er fælles om at forberede en gang jomfruhummere til en tur på grillen. Udbudspris: 1.795.000 kr.

Sansehave og stokroser i Kolding

Strædet 8, Nr. Bjert, 6000 Kolding

Her er der ikke bare dømt bondehusidyl. Uden for huset er nemlig en smuk og romantisk anlagt sansehave med havepavillon og en dejlig terrasse. Havepavillonen er tænkt som et thehus, hvor I kan tilbringe timevis omgivet af den smukke have, og hvor I også får et fint, lille bassin med åkander og guldfisk. Stokroser og charme giver jer mulighed for at koble helt af, når I er hjemme. Udbudspris: 895.000 kr.

For det kræsne københavner-par

Sortedams Dossering 53C, 1., 2100 København Ø

Er kun det bedste godt nok til jer, er denne gennemført smukke Østerbro-lejlighed et kig værd. I den store, lyse stue er der en smukt integreret gaspejs, der hygger om jer både på kolde sommerdage og igennem frysende vintermåneder. Den perfekte liebhaverrede for jer, der er københavnere i hjertet og ikke kan se jer selv uden for byen. Udbudspris: 5.495.000 kr.

 

Dagens Gossip