Fem skønhedsproblemer folk med briller har - og hvordan du overvinder dem

For et par år siden blev Collins Jackson, der er skønhedsskribent hos Bustle, indhentet af hendes dårlige måde at behandle sine øjne.

På trods af, at familien havde en lang forhistorie med dårlige øjne og tidlig blindhed, gik hun ikke meget op i sin øjen-hygiejne. Hun sov med sine kontaktlinser og tog linser på, som skulle have været smidt ud for længst. På trods af, at forældrene konstant advarede hende om, at det ville gå galt.

Og det gik galt. Hun fik en voldsom øjeninfektion, og måtte kyle kontaktlinserne i toiletspanden.

I dag kan hun Collins Jackson gå med linser - men ikke hver dag, ikke mindst fordi, hun nu vælger kun at købe de dyre én-dags-linser.

Nu har hun til gengæld fået en del, mere hverdagsbaserede problemer, fordi hun ofte går med briller.

- Nu er min skønhedsrutine mit største problem. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange, jeg har opdaget, at jeg kun har barberet 70 procent af mine ben, eller været nødt til at råbe efter min roommate, fordi jeg har mistet mine briller, mens jeg lægger mascara, skriver Collins Jackson i et blogindlæg på Bustle.

Så her er fem nødvendige skønhedstips til alle jer, der også har fire øjne om morgenen:

1. Ansigtsrutine
“Jeg forsøger at lægge ansigtsmaske de dage, jeg har kontaktlinser på. Eftersom jeg bruger dags-linser, kan jeg ikke bare tage et par på. Jeg har ødelagt et hav af dyrebriller med citronsaft-masker ved at komme til at smøre det på indersiden. Og jeg har stadig et par, hvor jeg ikke kan få honningen af.
Løsning: Når jeg er desperat efter en ansigtsmaske, og har briller på, sætter jeg mig ned og holder brillerne ud for øjnene, indtil jeg kan tage dem på igen.
Hvis dine øjne ikke er så ringe, at du ikke kan se frem for dig, så smør masken på så godt, du kan, før du vasker dig og tager brillerne på igen."

2. Barbering
“For mig er den bedste måde at barbere mig på, når jeg er gået ud af badet… Eller, for mig er den ENESTE måde at barbere sig på, når jeg er gået ud af badet.
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har glemt et vigtigt punkt, mens jeg er i badet, og mine briller dugger, mens jeg har en skarp skraber i hånden.
For det meste nægter jeg at indrømme, at jeg skal kunne se for at barbere mig, og så fortsætter jeg bare. Men så får jeg selvfølgelig min straf efter badet, hvor jeg træder ud med et blodigt ben og en kæmpe sektion af stride hår, som jeg fuldstændig har overset.
Og så er det på med et par leggings. Igen."

3. Øjen-make-up
“Jep, mit syn er så dårligt, at det stort set er umuligt at lægge mascara uden briller.
Og det er en af de ting, jeg hader allermest at gøre med brillerne på, fordi det er som om, jeg ikke kan komme tæt nok på uden at tvære mascarabørsten eller øjenblyant ud på glasset. Eller, som minimum, tegner jeg en del på mit øjenlåg.
For det meste skal øjenbrynene lige tjekkes igen, men så længe, jeg har et par vatpinde klar, kan jeg rette det til bagefter, med brillerne på:”

4. Smykker
"Jeg havde en gang en veninde, som kaldte sig selv mode-ekspert, og som sagde, at man ikke skal tage øreringe på, hvis man bruger briller.
Det ville være rigtig ærgerligt for mig, for mine huller i ørerne vokser sammen, hvis de ikke bliver brugt.
Der er altså ingen grund til at droppe smykkerne, bare fordi du bruger briller.
På denne hjemmeside anbefales det endda at bruge øreringe til at få opmærksomheden væk fra brillerne.

5. Hatte
Der er faktisk én vigtig mode-regel, som jeg lever efter: Når jeg har hat på, tager jeg ikke det største, mest markerede briller, på.
Det er der en mere personlig grund til, for når jeg bruger hat, er mit hår helt skjult. Og hvis jeg så gemmer mit lille ansigt? Så ser det ud som om, jeg gemmer mig.
Men hvis jeg bruger min mindste hat, som sidder på toppen af mit hoved, og et mindre markeret par briller - så fungerer det.
Bonus-tip: Det er her, du virkelig skal undgå at gå med store øreringe.

 

Dagens Gossip