Fem store forskelle på ham du dater og ham du gifter dig med

Bloggeren Nancy Van fra Thought Catalog har lavet en liste over de store forskelle, der er på den fyr, du dater, og ham, du ender med at gifte dig med.

Se dem her:

Nummer 1

Fyren du dater: Tænker på, hvad du har at tilbyde ham. Han elsker dig, fordi du giver ham udelt opmærksomhed og tid, fordi du er tiltrækkende, og fordi I deler interesser og hobbyer, som at spille tennis eller spille Playstation. Han håber, at du er et godt match for ham.

Fyren du gifter dig med: Tænker på, hvad han har at tilbyde dig. Han elsker dig for den, du er - og han sætter pris på dine fejl og mangler, din skøre sans for humor, måden, du grynter, når du griner, at du læser Charles Dickens hver vinter, og alle de andre særheder, han har lært om dig. Han håber på at blive en god mand for dig.

Nummer 2

Fyren du dater: Bliver nemt jaloux, når du er sammen med andre fyre. Han bliver hurtigt vred, og det resulterer ofte i lange, smålige skænderier.

Fyren du gifter dig med: Stoler helt og holdent på dig, og lader altid tvivlen komme dig til gode. Han forsøger at se tingene fra dit perspektiv, før han præsenterer sit eget, og han giver dig plads, når du har brug for det. Han er altid med på at tale ud om tingene, og han er tålmodig over for dig - også når du ikke helt fortjener det.

Nummer 3

Fyren du dater: Er fyren, du tager make-up på for. Du bruger time efter time på at forberede dig på en date, fordi du gerne vil imponere ham. Du vil gerne have, at han synes, du er lækker, og du håber, han vil give dig et kys, når daten er ovre, for at minde dig om, at han er din.

Fyren du gifter dig med: Er fyren, du ikke længere er selvbevidst i nærheden af.
Han fortæller dig, at du er smuk både med og uden make-up, fordi han elsker dig for dit hjerte, dit sind og din sjæl. Du har ikke brug for hans kys for at få hans kærlighed bekræftet, men han kysser dig alligevel, og det giver dig stadig sommerfugle i maven.

Nummer 4

Fyren du dater: Er et mysterium. Du kan godt lide, at han er som en gåde, du skal løse, og du forsøger selv at være gådefuld over for ham for at bevare hans interesse. Du er bange for, at I på et tidspunkt begynder at kede jer over hinanden.

Fyren du gifter dig med: Kender du som din egen bukselomme. Du lader paraderne være nede sammen med ham, fordi du føler dig tryg ved at afsløre dine hemmeligheder over for ham. Selvom I nogle gange keder jer helt enormt sammen, er I stadig glade for hinandens selskab.

Nummer 5

Fyren du dater: Er fyren, du har det sjovt sammen med; ham, du er sammen med, fordi du har følelser for ham.

Fyren du gifter dig med: Er fyren, du har det sjovt sammen med - men han er også den, du græder med, griner med, skændes med, elsker med, og vil være sammen med resten af dit liv. Du har følelser for ham, men du er ikke kun sammen med ham på grund af dine følelser. Du er sammen med ham, fordi du altid vil elske ham på trods af af hvor træt, deprimeret og vred du er.
Han forstår, at det at være sammen med dig betyder, at han skal ofre sin tid, sin energi og andre aspirationer, og er stadig mere end villig til at binde sig.
Han elsker dig ikke på en selvisk, jaloux måde, men på en tålmodig, udholdende, ydmyg, tro og uselvisk måde.

 

Dagens Gossip