Ferguson: CL-fiasko godt for Manchester City

Manchester United-manager Alex Ferguson har ikke noget imod at minde ærkerivalen Manchester City om, at de er færdige med Champions League og europæisk fodbold i det hele taget i denne sæson.

Men skotten siger også, at det er en fordel for City i forhold til Premier League.

- Jeg mener oprigtigt, at det er en fordel for dem, siger Ferguson ifølge AFP inden søndagens topkamp mellem de to klubber.

- Jo færre kampe, jo færre skader. De får en hel uge til at forbedre sig til kampene, men på den anden side skal alle Citys spillere holdes glade.

- De har en bred trup, formentlig større end de fleste hold. Så de ville sikkert gerne have været med i Europa fortsat. Enhver storklub vil hele tiden spille i Europa, så det er sikkert en skuffelse for dem.

- Skuffelsen bliver dog mindre af, at det bliver en fordel for dem med friske spillere og bedre forberedelse. Så alt i alt er der ingen tvivl om, at det er en fordel for dem ikke at skulle spille europæisk mere, siger Ferguson.

United topper Premier League inden weekendens kampe med tre point foran City, som har hjemmebane på søndag.

Kampstart er klokken 14.30.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip