Ferguson henter spillere hjem med privatfly

26/03/2013 17:59

BNB

Nyheder
Derfor er det vigtigt, at spillerne er friske, siger manager Sir Alex Ferguson. - Friskhed er det vigtigste, nu hvor vi nærmer os sæsonafslutningen, siger Sir Alex Ferguson ifølge den britiske avis The Guardian. - Nu handler det ikke nødvendigvis om at udtage det bedste hold, men det friskeste, mener skotten, og derfor har Manchester United taget et utraditionelt og dyrt initiativ. Klubben henter spillere hjem efter VM-kvalifikationskampene med privatfly. - Det gør vi, for at de kan komme hjem så hurtigt og så bekvemt som muligt, siger Ferguson. - Det kommer til at koste klubben en hel del penge, men det er noget, vi føler, vi er nødt til at gøre. De to spillere, der får glæde af privatflyene er Shinji Kagawa, som tidligere tirsdag var med til at tabe for Japan mod Jordan, og Javier "Chicharito" Hernandez, som med Mexico møder USA.

Mest læste i dag

Derfor er det vigtigt, at spillerne er friske, siger manager Sir Alex Ferguson.

- Friskhed er det vigtigste, nu hvor vi nærmer os sæsonafslutningen, siger Sir Alex Ferguson ifølge den britiske avis The Guardian.

- Nu handler det ikke nødvendigvis om at udtage det bedste hold, men det friskeste, mener skotten, og derfor har Manchester United taget et utraditionelt og dyrt initiativ. Klubben henter spillere hjem efter VM-kvalifikationskampene med privatfly.

- Det gør vi, for at de kan komme hjem så hurtigt og så bekvemt som muligt, siger Ferguson.

- Det kommer til at koste klubben en hel del penge, men det er noget, vi føler, vi er nødt til at gøre.

De to spillere, der får glæde af privatflyene er Shinji Kagawa, som tidligere tirsdag var med til at tabe for Japan mod Jordan, og Javier "Chicharito" Hernandez, som med Mexico møder USA.