Ferguson: Hernández kan afgøre titelkampen

Mens Robin van Persie og Wayne Rooney løber med de fleste overskrifter blandt Manchester Uniteds angribere, er klubbens manager, Alex Ferguson, meget imponeret over sin mexicanske angriber Javier Hernández.

Med seks mål i Premier League - 10 i alle turneringer - har Hernandez hidtil i sæsonen ifølge Ferguson leveret det, han skal, og mexicaneren kan blive afgørende for titelkampen.

- Hver eneste gang, at Javier har spillet, har han bidraget med noget. Det er blevet til 10 mål i alle turneringer for ham, og det endda på trods af, at han ikke spiller hver gang.

- Javiers indsats og engagement er simpelthen fantastisk. Han er et super eksempel for alle, der ønsker at blive professionel fodboldspiller.

- Han giver også alt til træning. Jeg tror, at Javier, hvis han fortsætter som nu, vil gøre det svært for mange hold resten af sæsonen, siger Ferguson ifølge AFP.

I onsdagens 4-3-hjemmesejr var det netop Hernandez, der blev matchvinder i sidste minut.

- Han kunne have scoret fire eller fem mål i den kamp, lyder det fra Ferguson.

Manchester United - formentlig med Hernandez fra start, fordi Rooney er skadet - skal i aktion senere lørdag, når West Bromwich Albion gæster Old Trafford.

Premier League-kampen begynder klokken 16 dansk tid.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip