Ferguson indrømmer: Vi var heldige

Manchester United vandt søndag aften 3-2 på udebane over Chelsea i Premier Leagues topbrag.

Chelsea blev i løbet af kampen reduceret til ni spillere, og United-angriberen Javier "Chicharito" Hernandez' sejrsmål burde have været annulleret for offside.

Manchester Uniteds manager Alex Ferguson indrømmede efter kampen, at hans mandskab var en smule heldig med at slippe fra opgøret med tre point.

- Vi har aldrig været heldige her (på Stamford Bridge, red.), og vi har haft nogle forfærdelige kendelser mod os de sidste par år.

- Men i dag var vi lidt heldige ved det sidste mål. Chicharito var muligvis offside, siger Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Fernando Torres fik midt i anden halvleg sin anden advarsel for at filme. Tv-billederne viste dog, at United-spilleren Jonny Evans tydeligt ramte Chelsea-angriberen.

- Dommeren skal vurdere, om angriberen vælger at falde, siger Ferguson om situationen.

- Fernando Torres var kommet fri mod vores mål. Jeg ved ikke, hvorfor han valgte at falde. Jeg synes, det er hans egen fejl.

Chelseas manager Roberto Di Matteo var ikke meget for at kommentere dommerens indsats, men han mener, at kendelserne afgjorde kampen.

- Dommerens kendelser medvirkede til resultatet, siger Roberto Di Matteo.

- Der var Torres' udvisning og det tredje United-mål, hvor der var offside. De ting afgjorde klart kampen for vores modstandere, siger italieneren.

Chelsea meddelte sent søndag aften, at klubben har indgivet en officiel klage over dommer Clattenburgs sprogbrug i kampen mod United.

- Vi har indgivet en klage til kampens delegerede i forhold til det upassende sprogbrug, som dommeren brugte over for to af vores spillere i to separate episoder i dagens kamp.

- Den delegerede videregiver klagen fodboldforbundet. Vi vil ikke kommentere yderligere på nuværende tidspunkt, meddeler en Chelsea-talsmand ifølge Sky Sports.

Manchester United kravler med sejren helt op i nakken af Chelsea. London-klubben fører stadig Premier League, men United er blot et enkelt point efter.

 

 

Dagens Gossip