Ferguson lover Lindegaard startplads i sin afskedskamp

Alex Ferguson lovede danske Anders Lindegaard, at han ville få lov at spille de ti kampe, som oprindelig var kravet for at få overrakt en guldmedalje i Premier League. Selvom reglerne siden hen er lavet om, så Anders Lindegaard er sikret sin medalje, har Ferguson alligevel valgt at sætte ham på mål for tiende gang i denne sæson.

- Jeg holder mit løfte. Anders står på mål. Jeg tænker dertil, at jeg vil bruge en eller to af de yngre spillere, og jeg vil have Jonny Evans og Phil Jones i midterforsvaret, fordi de repræsenterer fremtiden. Nemanja (Vidic, red) og Rio Ferdinand må klare sig med bænken.

Alex Fergusons kom til United i 1986, og klublegenden slutter søndag med sin karriere med kamp nummer 1500 i spidsen for Manchester United. Det var Ferguson der i i 2010 hentede Anders Lindegaard ind som erstatning for daværende førstemålmand Edwin van der Sar. Indtil videre har Lindegaard dog kun fået 20 kampe for de nykårede engelske mestre, da den spanske målmand David De Gea siden har sat sig på posten som førstemålmand.

 

Dagens Gossip