Ferguson tog sin første pjækkedag

Alex Ferguson, der ellers er berømt for sin benhårde arbejdsmoral og for at stå klar hver morgen kl 07:00 på Uniteds træningsanlæg, indrømmer nu, at han ikke kunne komme ud af sengen tirsdag morgen - dagen efter klubben havde fejret sin Premier League sejr med en parade gennem Manchester foran 100.000 fans.

71-årige Ferguson, der har sin sidste kamp som United-boss på søndag, siger til den engelske avis The Mirror, at de sidste par dage har været hårde at komme igennem, men mandag var det umuligt at komme ud af sengen.

- Mandag aften efter paraden sov jeg 10 timer i træk for første gang i mit liv. Jeg var helt væk, fuldstændig smadret, og kunne simpelthen ikke gå på arbejde.

- Jeg aner ikke, hvad klokken var, men jeg noterede mig da at Cathy (Fergusons kone, red) flere gange blev ved med at komme ind i soveværelset. Men jeg tror nu bare, hun tjekkede om jeg stadig var i live.

Alex Ferguson står på søndag for sidste gang i spidsen for Manchester United, når klubben spiller ude mod West Bromwich, og når slutfløjtet lyder, vil Ferguson overlade trænersædet til Evertons nuværende manager, David Moyes.

Ferguson har siden 6. november 1986 stået i spidsen for Manchester United og har vundet 38 titler.

 

 

 

 

Dagens Gossip