Ferguson: Vi må ikke lade os forblænde

Det er ventet, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo i aften bliver modtaget med klapsalver, når han løber ind på sin tidligere hjemmebane Old Trafford til Champions League-returkampen mod Manchester United i 1/8-finalen af Champions League.

Adspurgt om, hvorvidt den behagelige modtagelse vil inspirere portugiseren for meget, svarer United-manager Alex Ferguson.

- Min største bekymring er, om han møder op.

- Du ved, hvad du kan forvente dig af et hold med Ronaldo, og det skal vi forsøge at håndtere. Det bliver ikke nemt, fordi han leverer varen hver uge. Det er ikke tilfældigt med den knægt, siger Ferguson ifølge AFP.

Det bliver den brasilianske højre back Rafael, der ligesom i den første kamp i Madrid - den endte 1-1 - skal forsøge at bremse Ronaldo.

- Den oplevelse, som Rafael havde i den første kamp i Madrid, vil forhåbentlig hjælpe ham, for han får samme opgave igen, nemlig at holde Ronaldo fra chancer.

- Vi kan ikke bekymre os om den skade, Ronaldo kan påføre os, for så glemmer vi måske den skade, vi kan påføre os selv, siger Ferguson.

For 10 år siden scorede en anden Ronaldo - den brasilianske angriber, der nu er pensioneret fodboldspiller - hattrick for Real Madrid på Old Trafford i spaniernes 4-3-sejr, hvilket sendte Real Madrid videre til semifinalen af Champions League.

Brasilianske Ronaldo leverede en så flot indsats i kampen, at selv United-tilhængerne klappede ham af banen, da angriberen blev udskiftet.

Ferguson bekymrer sig ikke om, hvad der skete for 10 år siden.

- Den gamle Ronaldo, den tykke, var på toppen af sin karriere dengang. Cristiano er en sublim atlet, en fantastisk atlet. Han misser aldrig en kamp, har en fantastisk fysik, fart, gode fødder og er god i luftspillet. De to Ronaldo'er er forskellige typer.

- Vores største bekymring er ikke, hvad der skete for 10 år siden. Vi tænker kun på, hvad der kommer til at ske tirsdag aften, siger skotten.

Cristiano Ronaldo, som scorede Real Madrids mål i det første opgør, spillede i United fra 2003 til 2009.

Der er kampstart klokken 20.45.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip