Ferguson: Vi skal holde føringen i julen

Manchester United kommer et stort skridt tættere på det engelske fodboldmesterskab, hvis Premier League-duksen holder føringen året ud.

Det vurderer United-manager Alex Ferguson forud for klubbens tre sidste kampe i 2012 mod Swansea, Newcastle og West Bromwich Albion.

- Vi forventer, at nogen vil udfordre os. Det er vi gode til at være forberedt på. Det er også derfor, at jeg kigger på december som en god mulighed til at skrabe point sammen, så vi beholder førstepladsen frem til nytår.

- Er vi på toppen af Premier League til den tid, så ved du - faktisk ved alle det - så kommer vi til at være en stor mesterskabskandidat resten af sæsonen, siger Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han anser mestrene fra Manchester City som Uniteds største konkurrent til mesterskabet. I øjeblikket er City på andenpladsen seks point efter United.

- Vi ved, at der kommer udfordringer, måske også fra Chelsea, men jeg tror, at City og vi selv kommer til at kæmpe om mesterskabet til sidst, siger Ferguson.

Søndag gæster United Michael Laudrups Swansea. Derefter runder United året af med to hjemmebanekampe mod Newcastle og West Bromwich Albion.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip