Ferielængslen topper den 28. december klokken 16

De sidste julerester er spist, julegaverne er pakket ud og væk, og hverdagen begynder så småt at vinke om hjørnet. Og når julen for alvor er overstået, sidder mange danskere tilsyneladende tilbage i hjemmet og drømmer sig på ferie. Den 28. december klokken 16 er således typisk den tid på hele året, hvor Hotels.com’s danske side oplever det største ryk-ind af rejselystne danskere.

- Når julen er overstået, så melder tankerne om det nye års rejseplaner sig ofte hos mange danskere. Og det er typisk både påskeferien, de små forårsferier og faktisk også, for manges vedkommende, sommerens hotelophold, der bliver booket, forklarer Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Danskerne er dog langt fra de eneste, der typisk udnytter den 28. december til at bestille en ferierejse eller et weekendophold i Danmark eller udlandet. Blandt nordmænd og svenskere er dette også den dag, der sædvanligvis fremkalder den største rejselyst. Mens finnerne venter til den 29. december med at booke hotelopholdet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip