Fest ved Holbæk endte med sten- og flaskekast mod politiet

En fødselsdags- og nytårsfest i Kirke-Eskilstrup ved Holbæk blev nytårsaftensnat lukket af Midt- & Vestsjællands Politi.

En 18-årig mand havde via Facebook inviteret til fest i Stenstrup-hallen. Og omkring 300 mødte frem nytårsaften. Men da 20-25 uønskede personer dukkede op til festen, måtte den 18-årige mand have hjælp fra ordensmagten.

Politiet vurderede, at festarrangøren ikke selv kunne styre begivenhederne, så det valgte at lukke festen for at undgå yderligere ballade. Det betød dog frustrationer hos festdeltagerne, som syntes, at de ikke fik fuld valuta for deltagergebyret i festen.

Enkelte begyndte at kaste sten og flasker efter politiet, der måtte anvende peberspray og politihunde for at få festen stoppet og få deltagerne til at forlade stedet.

En 16-årig dreng fra Tølløse og en 18-årig mand fra Holbæk blev begge kortvarigt anholdt, da de ikke forlod stedet trods politiets opfordringer herom. Ingen personer kom til skade eller blev bidt af politihundene i tiden indtil ved 3-tiden, hvor festen var lukket ned, og gæsterne havde forladt stedet.

Midt- & Vestsjællands Politi undersøger nu, om festarrangøren havde tilladelse til at arrangere en offentlig fest med spiritusudskænkning.

 

Dagens Gossip