Fest ved Holbæk endte med sten- og flaskekast mod politiet

En fødselsdags- og nytårsfest i Kirke-Eskilstrup ved Holbæk blev nytårsaftensnat lukket af Midt- & Vestsjællands Politi.

En 18-årig mand havde via Facebook inviteret til fest i Stenstrup-hallen. Og omkring 300 mødte frem nytårsaften. Men da 20-25 uønskede personer dukkede op til festen, måtte den 18-årige mand have hjælp fra ordensmagten.

Politiet vurderede, at festarrangøren ikke selv kunne styre begivenhederne, så det valgte at lukke festen for at undgå yderligere ballade. Det betød dog frustrationer hos festdeltagerne, som syntes, at de ikke fik fuld valuta for deltagergebyret i festen.

Enkelte begyndte at kaste sten og flasker efter politiet, der måtte anvende peberspray og politihunde for at få festen stoppet og få deltagerne til at forlade stedet.

En 16-årig dreng fra Tølløse og en 18-årig mand fra Holbæk blev begge kortvarigt anholdt, da de ikke forlod stedet trods politiets opfordringer herom. Ingen personer kom til skade eller blev bidt af politihundene i tiden indtil ved 3-tiden, hvor festen var lukket ned, og gæsterne havde forladt stedet.

Midt- & Vestsjællands Politi undersøger nu, om festarrangøren havde tilladelse til at arrangere en offentlig fest med spiritusudskænkning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip