Festligt bryllup: Danser ind i kirken til musik med Chris Brown - se videoen

04/10/2013 21:57

Elo Christoffersen

Nyheder
Helle & Uffe Kristjánsson blev 14. september gift og det var slet ikke et traditionelt bryllup, der fandt sted i Bjerringbro Kirke, skriver TV Midt/Vest. Starten på brylluppet startede nemlig med musik og dans. Musikken var af den kendte amerikanske sanger Chris Brown. Både gæster, brud og gom kom dansende ind i kirken i festligt antræk og solbriller. De unge mødre: Natascha Linea i retten for at få baby igen Helle & Uffe Kristjánsson fik ideen fra en amerikansk Youtube video, som indtil videre har fået over 82 millioner hits. - Jeg havde flere år tilbage set på Youtube, hvordan jeg gerne ville have det skulle foregå i kirken og sagt til Uffe, at skulle vi giftes så skulle det være på den måde. Flere år senere friede han og jeg måtte lige minde ham om mit ønske, fortæller Helle Kristjánsson til TV Midt/Vest. Afsløring: Se Helmigs læge-kæreste Parret spurgte den lokale præst Gerda Brøchner om lov til den festlige bryllup. Og præsten var straks med på ideen. - Men det skulle lige afstemmes med biskoppen. Vi ventede spændt og til vores store overraskelse gav han lov til at dette måtte foregå, siger Helle Kristjánsson. Gå ikke glip af seneste nyt fra Viborg. Følg 'Dagens Viborg' på Facebook - Klik her Se det festlige bryllup i videoen nedenunder...

Mest læste i dag

Helle & Uffe Kristjánsson blev 14. september gift og det var slet ikke et traditionelt bryllup, der fandt sted i Bjerringbro Kirke, skriver TV Midt/Vest.

Starten på brylluppet startede nemlig med musik og dans. Musikken var af den kendte amerikanske sanger Chris Brown. Både gæster, brud og gom kom dansende ind i kirken i festligt antræk og solbriller.

De unge mødre: Natascha Linea i retten for at få baby igen

Helle & Uffe Kristjánsson fik ideen fra en amerikansk Youtube video, som indtil videre har fået over 82 millioner hits.

- Jeg havde flere år tilbage set på Youtube, hvordan jeg gerne ville have det skulle foregå i kirken og sagt til Uffe, at skulle vi giftes så skulle det være på den måde. Flere år senere friede han og jeg måtte lige minde ham om mit ønske, fortæller Helle Kristjánsson til TV Midt/Vest.

Afsløring: Se Helmigs læge-kæreste

Parret spurgte den lokale præst Gerda Brøchner om lov til den festlige bryllup. Og præsten var straks med på ideen.

- Men det skulle lige afstemmes med biskoppen. Vi ventede spændt og til vores store overraskelse gav han lov til at dette måtte foregå, siger Helle Kristjánsson.

Gå ikke glip af seneste nyt fra Viborg. Følg 'Dagens Viborg' på Facebook - Klik her

Se det festlige bryllup i videoen nedenunder...